Datig tips & tricks

Hvordan scorer du dig en date? Her er 10 gode råd:

1. Log på
Hver gang du logger på, bliver du vist som "er online nu". Det øger chancen for at du bliver set og kontaktet. Der er ingen tvivl at dem som står først på en hvilken som helst liste altid får flest henvendelser, og netop ved at logge på kommer du med på listen over dem der er online nu.

2. Vær tydelig med hvad du leder efter
Sørg for at fortælle præcist hvad du leder efter. Ellers vil du modtage henvendelser fra medlemmer som slet ikke har din interesse. Ønsker du kun et erotisk forhold, så vær ærlig så du ikke får henvendelser fra alle dem som også ønsker kæretse.

3. Brug "Call to action"
Begrebet "Call to action" bruges inden for marketing, og betyder at man når kunden er overbevist om at han skal købe produktet, så skal man bede ham købe produkter med det samme. Ellers risikerer man at han/hun aldrig får taget sig sammen. Husk at gøre det samme når du skrive din profil. Så slut af med en opfordring til at kontakte dig. Eller hver gang du sender en besked så at komme med en opfordring til at kontakte dig som f.eks. "Jeg glæder mig til at høre fra dig". Du skal selvfølgelig altid gå ud fra at de vil kontakte dig. Så ikke noget "jeg håber at høre fra dig".

4. Brug deres navn
Pas på med at bruge "kælenavne" som "søde", "nusser". Det er ikke sikkert den anden part føler at jeres forhold er nået et niveau hvor det er ok, og nogle kan slet ikke lide dem uanset hvor tæt forholdet er. Mange bruger dem sikkert i et håb om at gøre forholdet tættere, men i virkeligheden risikerer du at skubbe den anden væk i stedet.

5. Korrekt stavning og grammatik
Udmiddelbart tænker du måske ikke over det, men det er faktisk vigtigt at du både staver og skriver korrekt i din profil. Du kan hurtigt efterlade et negativt indtryk, hvis der er for mange stave- og grammatikfejl i din profil, eller i de beskeder som du sender til dem du gerne vil i kontakt med. Synes du ikke at du er så god til at formulere dig skriftligt,  så kan du på Scorendate uploade både video og lydfiler, hvor du fortæller om dig selv og hvad du søger.

6. Brug positive billeder
Er der noget du er god til? Så upload et billede hvor du gør det du er god til. Sørg for at bruge nogle af dine bedste billeder. Vi ser tit at man bruger billeder taget med et mobilkamera i dårlig belysning. Er du virkelig seriøs, så få en fotograf til at tage et professionelt billede af dig. Gerne et hvor du udviser selvtillid og overskud. Dog behøver ikke at smile på billedet. En amerikansk undersøgelse viser at kvinder er mere tiltrukket af mænd som ikke smiler.

7. Opdatér din profil regelmæssigt
Dette betyder at du får større opmærksomhed. Hvis du uploader nye billeder regelmæssigt kommer din profil hurtigere frem i søgeresultaterne. Skriver på bloggen, uploader videoer mv. er der større chance for at du bliver fundet. Skriv i gæstebøger mv. Desto mere aktiv du er, desto større er chancerne for at der kommer noget den anden vej.

8. Vær til rådighed
Når det gælder online dating er vigtigt at svare tilbage hurtigt. Gør du ikke dette risikerer du at potentielle matches finder andre eller mister interessen for dig. Afsæt evt. også tid til at være på chatten. Sørg for at du tjekker din mail flere gange om dagen, og får svaret hurtigt tilbage, hvis der er noget som skriver til dig.

9. Stil spørgsmål
Den bedste metode til at lære et andet menneske at kende er at stille spørgsmål. Sørg dog altid for at lyde oprigtigt interesseret i den pågældende person, og du skal naturligvis også stikker finderen i jorden, så du ikke kommer ind på ømtålelige emner. Ellers er dette en rigtig god strategi. Den anden føler at du er interesseret, og denne har allerede noget vedkommende kan skrive til dig. Mange gange går der for lang tid fordi man ikke lige ved hvad man skal skrive.

10. Tab ikke modet
Dette skal være vores sidste råd. Online dating er i virkeligheden ret nådesløst. Tusindvis vil se din profil i løbet af brøkdele af et sekund beslutte hvorvidt de kan lide dig eller ej. Du vil blive ignoreret hundredvis af gange og glemt dusindvis af gange. Men lad dig ikke slå af det. Der er også nogen for dig. Desto mere du prøver desto større er chancen for succes. Bliver du brændt af så vend den negative energi i positiv retning, så du bliver endnu mere ihærdig. Til sidst vil det også lykkedes for dig.
Google+